ye-logo.v1.2

Новий голова Хмельницької облради Михайло Загородний не планує ротації кадрів

Політика 3191
Майже всі підтримали Михайла Загородного, привітавши з новою посадою
Майже всі підтримали Михайла Загородного, привітавши з новою посадою. Фото: Дмитра Скрипника

Посадовець каже, що непогано співпрацював і з теперішніми керівниками.

Новообраний голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний поки не визначився із заступниками. Друге засідання першої сесії облради відбудеться 4 грудня, поки що у нього є час подумати.

“Ротації кадрів не передбачаю. Можливо, з кимось не спрацююсь, хтось перейде на іншу посаду, але глобальних змін не буде”, - зазначив Михайло Васильович.

Після того, як Михайло Загородний складе повноваження голови ОДА, його обов'язки виконуватиме перший заступник Василь Процюк. Саме його Михайло Васильович бачить  новим очільником області, однак остаточне рішення за Президентом.

За словами Михайла Загородного, він не розуміє, чому “свободівці” не висували кандидатуру на голову облради. На закид Івана Гончара про “одобрямс” і “совок” відповів, що це насправді єднання для спільної справи. А підтримка фракції “За конкретні справи” була для нього самого несподіванкою.

“З Іваном Гончаром ми співпрацювали нормально 9 місяців. Чому він прийняв рішення не балотуватися, не розумію. Я вважаю, що таке голосування не “одобрямс”, а єднання і консолідація”, - сказав новий очільник обласної ради.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую