ye-logo.v1.2

З апеляційного суду Хмельницької області прибрали “клітки”

Суспільство 2909
У Хмельницькому відкрили одну з найкращих судових зал у країні
У Хмельницькому відкрили одну з найкращих судових зал у країні. Фото: автора

Приміщення відремонтували, а лави підсудних обладнали куленепробивним склом.

Сьогодні, 27 листопада, в апеляційному суді Хмельницької області урочисто відкрили відремонтовані та оновлені приміщення залів судових засідань та приміщень для тимчасового утримання підсудних.

Із залів засідань прибрали ґрати, відтепер обвинувачені перебуватимуть у скляних куленепробивних боксах. Знайти кошти на повне завершення ремонту приміщення пообіцяв голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк. Він відзначив, що це приміщення і система інших – одні з найкращих в Україні.

Керівництво апеляційного суду мало на меті повністю ізолювати підсудних та учасників процесу від відвідувачів та працівників суду. Саме тому для залів судових засідань та приміщень для тимчасового утримання підсудних обладнали цокольний поверх приміщення Адмінсуду області. Він має окремий вхід, куди спеціальним транспортом підвозитимуть підсудних. Тут - і відремонтовані камери, і приміщення для варти, і навіть кімната для прийому їжі, очікування на судове засідання і спеціально обладнане місце для службового собаки.

Із залу прибрали "клітки", помінявши їх на скляні бокси

Ольга Саліпа

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую