ye-logo.v1.2

Власник хмельницького аквапарку: “Про заклад починають поширювати неправдиві чутки”

Суспільство 19101
В аквапарку - найсучасніше обладнання
В аквапарку - найсучасніше обладнання. Фото: автора

Михайло Шустер запевняє, що тут все зроблено за європейськими стандартами, а тарифи відповідають якості.

З початку відкриття аквапарку “7 Океан” у Хмельницькому там вже встигли відпочити тисячі людей. Власник закладу Михайло Шустер каже, що такою ситуацією задоволений. На відгуки про завищені ціни порівнює “Мерседес” і “Жигулі”: обидва автомобілі, але насправді — це різний рівень зручності та якості. Він пояснює, що до складу вартості розваг входять комунальні затрати, податки, оплата праці персоналу, спеціальна обробка води, обладнання і безпека людей.

“На сьогодні за обладнанням в Україні і Східній Європі аналогів нашому аквапарку немає. Непросто було запустити такий величезний об'єкт, українським фахівцям важко було з цим впоратись. Може бути, що ми могли щось недодивитися, пропустити. Та на об'єктивну критику реагуємо, недоліки виправляємо. Але є інша критика — від тих, хто вважав себе монополістом ринку. Починають поширювати, м'яко кажучи, неправдиві чутки. Писали, що в нас купи сміття, що немає дитячого басейну, що небезпечні гірки”, - каже Михайло Шустер.

Михайло Ілліч розповідає, що тарифи, які раніше детально розписали в прайс-листі, були незрозумілими, люди неправильно зорієнтувались. Тому ціни спростили, і кожен охочий може порахувати, зважаючи на вартість газу й електрики, чи дорого тут відпочивати.

Гірки зроблені за європейськими стандартами

“20 тисяч метрів квадратних — це весь об'єкт. Будь-хто, у кого є квартира, може порахувати вартість опалення. Однак, у нас стабільна температура в аквазоні вдень і вночі - 29-30 градусів. Така технологія, що вночі температура не знижується, насоси циркулюють цілодобово. Так само з електрикою, її вночі ми теж не вимикаємо”, - пояснює власник аквапарку “7 Океан”.

Декорації в аквапарку ручної роботи

В аквазоні не відчувається запах хлору, як це буває біля басейнів: вода проходить спеціальну обробку. Для її очищення і знезараження тут використовують гіпохлорит натрію. Його виготовляють прямо в закладі.

Дітям теж є, де розважатися

“Тут найсучасніше обладнаня. Ми купили дві установки для виготовлення гіпохлориту натрію з харчової солі. У воду він додається автоматично. Для приведення в норму рівня кислотності (рН) використовуються спеціальні реагенти”, - додає Михайло Шустер.

Температура в аквазоні - близько 30 градусів

Він відкидає усі звинувачення про аж надто екстримальні атракціони. Каже, гірки обладнані системою безпеки: "розумні машини” перестануть працювати, якщо щось буде не за правилами. Власник переконує, що все випробовує на собі: купається і він, і онучки, і вагітна дочка.

Вода проходить спеціальну очистку

За словами власника, у Хмельницькому з'явився "Мерседес" серед аквапарків

"7 Океан"  уже відвідали тисячі людей


Новорічні тарифи


Коментарі:

Адміністратор 01.12.2015 09:37

Дякуємо за вашу суб’єктивну точку зору. Але повірте, що це аж ніяк не рекламний матеріал. Тема хмельницького аквапарку, після того, як він відкрився, у багатьох на вустах, а тому ми періодично до неї повертаємося. Ми також читали чимало негативних та позитивних відгуків про те, що відбувається в авкапарку, а тому і направили журналіста, аби він на власні очі пересвідчився, чи відповідає все те, що пишуть у соцмережах. І не виключаємо, що до подібної теми будемо ще повертатися. Дякуємо.

Імхо 01.12.2015 00:37

хоча б написали шо це реклама:)

Імхо 01.12.2015 00:36

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%B0

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую