ye-logo.v1.2

Негода знеструмила більше 20 населених пунктів Хмельницької області

Суспільство 2153
Негода позривала покрівлі будинків, ламала дерева та нищила електроопори
Негода позривала покрівлі будинків, ламала дерева та нищила електроопори. Фото: km.mns.gov.ua

Протягом вчорашньої доби сильні пориви вітру зривали покрівлі дахів і нищили електроопори.

У перший день зими хмельницькі рятувальники ліквідовували наслідки несприятливих погодних умов одразу у трьох районах області. Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС області, у Дунаївцях внаслідок сильного пориву вітру зірвало покрівлю цеху одного із місцевих заводів площею 300 квадратних метрів. “Зірвані частини даху пошкодили фасад магазину та зруйнували три електроопори. Внаслідок цього 60 абонентів у Дунаївцях залишилися без світла, проте до 22 години електропостачання було відновлено”, - розповідають надзвичайники.

Цього ж дня у селі Ластівці Кам'янець-Подільського району вітер зірвав 45 квадратних метрів шиферу з даху місцевої школи. Рятувальники тимчасово накрили навчальний заклад спеціальним брезентом. Ще 20 листів шиферного покриття злетіли у повітря з школи у селі Гуків Чемеровецького району.

Крім того, в селі Збруч Кам'янецького району і в селі Почапенці, що на Чемеровеччині, вітер пошкодив покрівлі будинків культури.

Загалом, через ускладнення погодних умов із причини спрацювання автоматичної системи захисту електроліній та електророзподільного обладнання на території Хмельницької області було відключено від електропостачання 21 населений пункт. Станом на 8 годину 2 грудня електропостачання 14 населених пунктах повністю відновлено.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую