Гаряча тема:
- Війна
Ніякі мої «ах!» і «ох!» не передадуть того аромату, який стоїть у будинку, коли готується м'ясо з грушами. Ситний запах свинини змішується з солодкою фруктовою ноткою й обволікається медовою симфонією... Взагалі це не м'ясо, це справжній злочин — неможливо зупинитися, неможливо відірватися, неможливо перестати об'їдатися.
Інгредієнти:
1 кг свинини (бажано ошийок), склянка білого сухого вина, 1-2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, 100 мл грушевого пюре (натерти груші на дрібній тертці), 100 г фініків (у мене курага та фініки в рівній кількості), 2 великі груші, морквина, цибулина, гвоздика, сіль, перець, часник — за смаком, лавровий листочок.
Приготування:
Спочатку зробити маринад: змішати вино, соєвий соус, мед, грушеве пюре, гірчицю, мед, сіль, часник та спеції.
Сухофрукти дрібно нарізати й теж додати в маринад.
Свинину нарізати кубиками довільного розміру.
Потім залити м'ясо маринадом і залишити на ніч, періодично перевертаючи його та помішуючи. Зранку цибулю нарізати кільцями, моркву — кружальцями. Додати овочі до м’яса з маринадом.
Додати грушу, нарізану часточками (зі шкіркою, але без серцевини).
Скласти все разом із маринадом у рукав для запікання, з усіх боків розкласти овочі й шматочки груші.
Запікати до золотавої скоринки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: