clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Свинина в рукаві з вином, грушами й фініками

Фото: автора

Якщо на вечерю у нас така свинина, страва «змітається» повністю незалежно від того, який шматок і на скільки персон я готую

Ніякі мої «ах!» і «ох!» не передадуть того аромату, який стоїть у будинку, коли готується м'ясо з грушами. Ситний запах свинини змішується з солодкою фруктовою ноткою й обволікається медовою симфонією... Взагалі це не м'ясо, це справжній злочин — неможливо зупинитися, неможливо відірватися, неможливо перестати об'їдатися.

Інгредієнти:

1 кг свинини (бажано ошийок), склянка білого сухого вина, 1-2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, 100 мл грушевого пюре (натерти груші на дрібній тертці), 100 г фініків (у мене курага та фініки в рівній кількості), 2 великі груші, морквина, цибулина, гвоздика, сіль, перець, часник — за смаком, лавровий листочок.

Приготування:
Спочатку зробити маринад: змішати вино, соєвий соус, мед, грушеве пюре, гірчицю, мед, сіль, часник та спеції.

Сухофрукти дрібно нарізати й теж додати в маринад.


Свинину нарізати кубиками довільного розміру.

Потім залити м'ясо маринадом і залишити на ніч, періодично перевертаючи його та помішуючи. Зранку цибулю нарізати кільцями, моркву — кружальцями. Додати овочі до м’яса з маринадом.

Додати грушу, нарізану часточками (зі шкіркою, але без серцевини).

Скласти все разом із маринадом у рукав для запікання, з усіх боків розкласти овочі й шматочки груші.

Запікати до золотавої скоринки. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 07.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.1
26.14
28.03
28.06
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31