ye-logo.v1.2

Хмельницька обласна рада призначила голів восьми постійних комісій

Політика 3708
Депутати визначились з головами постійних комісій
Депутати визначились з головами постійних комісій. Фото: автора

Іван Гладуняк очолюватиме комісію з питань бюджету та фінансів, Микола Дралюк - з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.

У Хмельницькій обласній раді обрали голів восьми постійних комісій. Комісію з питань законності, протидії корупції, регламенту, депутатської діяльності та місцевого самоврядування очолив Олександр Савчук, з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення – Микола Дралюк.

Комісією з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв'язку керуватиме Вадим Лозовий. Головою комісії з питань бюджету та фінансів став Іван Гладуняк. Питаннями сільського господарства, продовольства та земельних відносин займатиметься Василь Мастій.

Комісію з питань будівництва, житлово-комунального господарства, інвестиційної політики, природокористування та екології очолив Артур Фрідман, а головою комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму стала Інна Ящук. Олександра Слободяна обрали займатися питаннями децентралізації, регіонального розвитку та комунальної власності.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую