ye-logo.v1.2

Двоє студентів зі Славути обікрали за тиждень вісім автомобілів

Кримінал 1977
Грабіжники виймали все цінне з автівок
Грабіжники виймали все цінне з автівок. Фото: tomat.rv.ua

У Рівному юнаків упіймали «на гарячому», коли вони саме намагалися викрасти акумулятор із авто марки «CITROENNemo».

Поліцейські саме здійснювали патрулювання в районі автовокзалу у Рівному, коли помітили підозрілу поведінку двох невідомих біля припаркованої іномарки. Зловмисники одразу почали втікати.

«Завдяки проведеним розшуковим заходам оперативників вранці обоє перебували у Рівненському відділі поліції. Як з’ясувалося, парубки за тиждень обікрали вісім автівок у різних районах міста. Розбиваючи віконне скло, молодики забирали всі цінні речі, що були в салоні: магнітоли, флеш-пристрої, навігатори та відео реєстратори. Заразом відкривали капот в автомобілі і знімали акумулятор. Усе викрадене зберігали у найманій у Рівному квартирі та на горищі будинку, де знаходилося помешкання, та збиралися награбоване продати», - повідомили у поліції.

Зловмисниками виявилися уродженці міста Славути Хмельницької області, а нині студенти рівненських навчальних закладів. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Досудове розслідування триває. Працівники поліції перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую