clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат із пекінською капустою, морепродуктами та гранатом

Фото: автора

Це дуже простий рецепт, але сам салатик виходить смачним, легким і найголовніше корисним.

Хоча морепродукти нині для нас є розкішшю, час від часу можна потішити себе цим нереально смачним продуктом. Я – фанат усіх морських гадів і ладна пожертвувати величезним куснем м’яса на користь малесенької жменьки креветок. До речі, для заправки можна використовувати як домашній майонез, так і легку заправку з оливкової олії, винного білого оцту, перцю, солі, цукру та французької гірчиці.


Інгредієнти:
Половина головки пекінської капусти, маленький гранат, половина банки консервованих ананасів, 350 г варених креветок, 2 варених кальмари, 250 г мідій, сіль, перець, домашній майонез.


Приготування:
Нашаткувати пекінську капусту. Почистити гранат.
Кальмари відварити, почистити (не переварити, будуть «резинові»!) й нарізати кільцями, креветки почистити (не подрібнювати), мідії розморозити й перебрати.


З ананасів злити сік, нарізати дрібними кубиками. Змішати всі інгредієнти.


Додати майонез, трохи посолити та поперчити й перемішати. Прикрасити салат зернами граната.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 19.01.2017
купівля
продаж
Міжбанк
$
27.56
27.62
29.42
29.49
0.46
0.47

Архів новин

<<Січень 2017>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31