ye-logo.v1.2

Дублери «Спортлідера+» здобули першу перемогу

Спорт 1657
Валерій Власович відзначився двома голами, зігравши за Спортлідер-2
Валерій Власович відзначився двома голами, зігравши за Спортлідер-2. Фото: з архіву

Відбулися чергові матчі чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги.

Хмельницький «Спортлідер-2», який у перших трьох матчах першості здобув лише одне очко, нарешті переміг. Сталося це в четвертому турі, коли хмельничани вдома приймали іллічівський «Uni-Laman».

Першими рахунок у матчі відкрили гості, коли в воротах хмельничан на 13 хвилині відзначився Сверидов. Але підопічні Романа Шевчука через 4 хвилини, завдяки голу Ярмоша, відігралися. А за хвилину до перерви повели в рахунку, коли перший гол у матчі забив Власович. Вже у другому таймі Валерій оформив дубль у матчі, встановивши підсумковий рахунок у матчі 3:1 на користь «Спортлідера-2».

Вже цього вік-енду хмельничани проведуть черговий матч. Щоправда, в Києві, де зустрінуться з «Манзаною», яка поки що, як і хмельничани, має лише одну перемогу, але зіграла на один матч менше.

Турнірне становище команд: 1. «Рятувальник» (Ромни) – 9 очок (3 матчі), 2. «ХІТ» (Київ) – 9 (3), 3. «Епіцентр К3» (Київ) – 7 (4), 4. «Делівері»  (Одеса) – 6 (4), 5. «Спортлідер-2» (Хмельницький) – 4 (4), 6. «СумДУ» (Суми) – 3 (3),  7. «Uni-Laman» (Іллічівськ) – 3 (4), 8. «Манзана» (Київ) – 3 (3), 9. «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – 3 (4).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую