ye-logo.v1.2

Замість МРЕВ на Хмельниччині створили п'ять територіальних сервісних центрів

Суспільство 10916
Для того, щоб придбати автомобіль, тепер не потрібно виписувати довідку-рахунок
Для того, щоб придбати автомобіль, тепер не потрібно виписувати довідку-рахунок. Фото: ukr.segodnya.ua

В установах можна зареєструвати автомобіль за спрощеною процедурою.

Після реформування міліції, в Україні ліквідували також міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи (МРЕВ) Державтоінспекції. Замість них створили спеціальні сервісні центри МВС. Зокрема, скасували і довідку-рахунок, яку виписували, щоб придбати автомобіль.

“Натомість для реєстрації транспортного засобу достатньо буде продавцю і покупцю автомобіля підписати угоду в сервісному центрі МВС, або надати нотаріально засвідчену угоду”, - розповіла прес-секретар регіонального сервісного центру МВС в Хмельницькій області Людмила Лужняк.

Відтак, правомірність придбання транспортного засобу підтверджуватимуть документи, які були укладенні та оформлені в сервісних центрах з обов’язковою присутністю адміністраторів.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів, було створено регіональний сервісний центр МВС у Хмельницькій області, а також п’ять територіальних: у Кам'янці-Подільському, Дунаївцях, Старокостянтинові, Шепетівці і Хмельницькому. Люди вже можуть звертатися у ці установи та отримувати необхідні послуги.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую