ye-logo.v1.2

У Хмельницькому планують збудувати житло для 226 сімей військовослужбовців

Суспільство 2322
Уже завершується будівництво 32-квартирного під
Уже завершується будівництво 32-квартирного під'їзду для військовослужбовців . Фото: автора

Уже завершується перша черга будівництва квартир для 32 прикордонників.

На території Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького вздовж вулиці Горького до вулиці Шевченка будують житловий квартал для військовослужбовців. На стадії завершення уже 32-квартирий під'їзд для прикордонників.

“Роботи ведуться без зривів, не зважаючи на погодні умови. У другому кварталі 2016 року зможемо здати житло в експлуатацію. Окрім того, плануємо розгорнути ціле містечко для прикордонників, де буде 226 квартир”, - сказав Олег Шинкарук.

За його словами, планується збудувати ще дві секції за кошти Держприкордонслужби. У 2015 році з бюджету виділено близько мільйона гривень, наступного року заплановано 62 мільйони гривень на будівництво житла для прикордонників.

Для прикордонників збудують три секції

“Три будинки буде збудовано за рахунок бюджетних коштів, в них має бути 108 квартир. Ще 118 квартир передасть прикордонній академії генеральний підрядник”, - додав полковник.

Він відзначив, що практично з 2000 року прикордонна академія не бувала житла:  уже сформувалась черга із 230 сімей військовослужбовців.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую