ye-logo.v1.2

На Білогірщині 24-річному чоловікові загрожує в'язниця, бо поїхав до клубу на чужому мотоциклові

Кримінал 1763
Молодик зізнався, що взяв мотоцикл
Молодик зізнався, що взяв мотоцикл . Фото: mvs.gov.ua

Транспортний засіб знайшли поліцейські і затримали зловмисника.

У 19-річного жителя села Тихомель Білогірського району викрали мотоцикл ММЗ-3. Злодієм виявився товариш потерпілого, який просто не повідомив власника про те, що взяв його транспорт. Розшукати двоколісного та встановити особу зловмисника допомогли небайдужі жителі.

“Як виявилось, підозрюваний 24-річний раніше вже судимий за крадіжки житель сусіднього села розпивав того вечора спиртне у знайомих. Коли прийшов час їхати додому, побачив на подвір’ї мотоцикл і вирішив ним скористатися, але власників про це не повідомив. Мотоцикл викотив за село і поїхав додому, але по дорозі вирішив ще заїхати до клубу. Проте мотоцикл зламався. Молодик не розгубився і залишив його на подвір’ї у своєї однокласниці, яка живе неподалік, тим самим кинувши на неї тінь підозри. Дівчину, звісно ж, не повідомив”, - розповіли у прес-службі поліції.

У скоєному молодий чоловік зізнався. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті — позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую