ye-logo.v1.2

Політична партія «За конкретні справи» заявила, що не підтримує ініціативу Уряду стосовно сільгоспвиробника На правах реклами

Суспільство 2427
Сільськогосподарська продукція України, сьогодні користується найбільшим попитом на ринку експорту
Сільськогосподарська продукція України, сьогодні користується найбільшим попитом на ринку експорту. Фото: expolviv.ua

Про це йдеться в офіційному зверненні до громадськості Хмельницької області.

Учора, 10 грудня, на Хмельницькій головній площі зібрались представники аграрного сектору, які певні – такі дії Кабінету Міністрів призведуть до знищення малих та середніх виробництв сільськогосподарської продукції.
На думку представників політичної сили «За конкретні справи»:

«В першу чергу це призведе до знищення середніх та малих виробництв, скорочення робочих місць у селах, остаточного знищення тваринницької галузі і як наслідок - знищення села»,  – йдеться в офіційному зверненні.
Варто відзначити і той факт, що саме сільськогосподарська продукція України, сьогодні користується найбільшим попитом на ринку експорту, а отже є однією з головних галузей, що наповнюють державний бюджет.

Спеціальний режим оподаткування – це єдині пільги, якими користуються сьогодні представники аграрного сектору. В разі підтримки ініціативи Уряду, за підрахунками, не лише виробництво продукції зменшиться як мінімум на 10%, а стане причиною збільшення імпорту товарів за значно більшими цінами.

Лідери політичної партії «За конкретні справи», народні депутати України – Олександр Герега та Андрій Шинькович запевнили, ініціативи Уряду, які спрямовані на знецінення українського виробника, створення умов в яких існування села стане не можливим – підтримувати не будуть. Закликали й інші політичні сили підтримати український сільгоспвиробників: 

«Народні депутати України, лідери політичної партії «За конкретні справи»  – Олександр Герега та Андрій Шинькович у Верховній Раді підтримують збереження спеціального режиму ПДВ для виробників сільськогосподарської продукції. І закликають усі політичні сили, представників усіх рівнів влади не допустити прийняття рішення, яке критично відіб’ється на аграрній галузі нашої держави, знищить те, що давало виживати українському народу у найскрутніші часи!  Адже сільськогосподарська галузь – це фундамент продовольчої безпеки нашої держави.

Відстояти збереження сільського господарства, села, захистити селянина та зробити його, як власника землі, заможною людиною –  мета партії "За конкретні справи".

Варто відзначити, що подібні мітинг проти змін умов оподаткування сільськогосподарських виробників, пройшли по всій території України. Як висновок – такі дії Уряду вкотре дестабілізують суспільно-політичну ситуацію в державі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую