ye-logo.v1.2

Фінал подільської ліги КВН: кращими стали гумористи з Тернополя

Культура 3772

За звання найсмішнішого змагалися шість команд.

Цього року хмельницьку публіку, як і журі, зачарували своєю оригінальною та сміливою грою хлопці з тернопільської команди «В активному пошуку». Тернополяни вирізнилися серед інших пасивними номерами, які щоразу «рвали» зал. Крім веселих жартів, хлопці змогли розсмішити аудиторію своєю аж надто «спокійною» манерою виступу. Чотири рази підряд показати один і той самий танець з трьох рухів, назвавши його піснею, і при цьому довести глядачів до істеричного сміху, варте відзнаки. За досить сміливий стиль гри, хлопці отримали заслужену перемогу.

У фіналі виступили гумористи з чотирьох міст.

Всього у фіналі ліги КВН «Поділля», який відбувся вчора, 11 грудня, взяли участь шість команд з Хмельницького, Кам’янець-Подільського, Чернівців і Тернополя. Жартували про все: політиків, Хмельницький, ведучого, стосунки, новий аквапарк. Завдяки КВН-щикам тепер відомо, що найстрашніше у жіночому боксі – це зважування, зробити близнюків можна за допомогою комбінації клавіш «Ctrl+C – Ctrl+V», і чому Хмельницький часто називають «Хмельницьк». За версією минулорічних переможців фіналу, хмельницької команди «Мы из девяностых», так місто раніше називали євреї, які полюбляють все трішечки вкорочувати

"Мы из девяностых" посіли четверте місце

Кубок за друге місце у фіналі КВН 2015 року поїхав у Кам’янець-Подільський. Яскрава команда «Фокс ПП» щоразу дивувала величезною кількістю влучних жартів, за що й отримала відзнаку від журі та гучні аплодисменти від публіки. Третє місце здобула «Збірна Чернівців», у складі якої всього двоє дівчат. Незважаючи на свою невелику кількість, дівчата якісно виступили, продемонструвавши неабияку артистичність. Також у фіналі взяли участь хлопці з Кам'янця-Подільського "Блюз" та хмельницькі "Погранци".

Срібні призери фіналу

На сцені виступили кількаразові переможці Ліги Поділля, кам'янецька команда "Наш формат"

"Погранци" цього разу зайняли шосте місце

Неординарні гумористи з Кам'янця "Блюз"

Дівчата з Чернівців увійшли до трійки кращих

Міський голова Олександр Симчишин також завітав на фінал КВН

Ведучий Денис Пименов розважав публіку екслюзивними костюмами

Завдяки "В активному пошуку", кубок переможців відправився у Теропіль

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую