ye-logo.v1.2

У ДТП на Ярмолинеччині переїхали пішохода: особу загиблого не встановлено

Суспільство 2996
Чоловік був одягнений у бежевий светр, чорну куртку і штани.
Чоловік був одягнений у бежевий светр, чорну куртку і штани.. Фото: mvs.gov.ua

Правоохоронці просять допомогти встановити особу загиблого чоловіка.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 11 грудня, близько 5-ї години ранку в Ярмолинецькому районі на автодорозі «Житомир — Чернівці».

Як повідомляють у секторі комунікації ГУ Нацполіції області, 60-річний водій вантажного автомобіля «ЗІЛ», житель Вінницької області, рухаючись в напрямку Хмельницького, помітив пішохода, який ішов в попутному напрямку практично посередині дороги. Щоб уникнути наїзду на чоловіка, водій вивернув автомобіль праворуч, внаслідок чого з’їхав у кювет і допустив перекидання автомобіля.

"Під час здійснення маневру водій «ЗІЛа» таки зачепив пішохода, внаслідок чого той впав на проїжджу частину, і його переїхав мікроавтобус «Мерседес Спрінтер» під керуванням 51-річного жителя Кам’янець-Подільського району, який також рухався у напрямку Хмельницького. Як стверджує водій, він не бачив пішохода на дорозі і подумав, що наїхав на якийсь сторонній предмет", - розповідають правоохоронці.

Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, множинних переломів ребер, таза, лівого стегна, від чого загинув на місці. За попередньою інформацією, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. В рамках розслідування призначено ряд експертиз, які допоможуть з’ясувати обставини даної події.

Правоохоронці вже опитали мешканців усіх довколишніх сіл, але поки що особу потерпілого встановити не вдалося. На вигляд чоловікові 40-50 років. Був одягнений у бежевий светр, чорну куртку і штани. Усіх, кому будь-що відомо про цього чоловіка, прохання телефонувати за номером «102». 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую