ye-logo.v1.2

Хмельницька школа №9 відсвяткувала 70-ту річницю

Суспільство 12163

За роки свого існування навчальний заклад виховав тисячі хмельничан.

Школа, яка з'явилася ще у далекому повоєнному 1945 році, відзначає своє 70-річчя. З нагоди свята в актовому залі навчально-виховного комплексу вчора зібралися вчителі, педагоги-ветерани, випускники, учні та чимало гостей. Школа, яка колись відкрила свої двері 63 маленьким хлопчикам та дівчаткам у місті Проскурів, сьогодні навчає 833 учні.

Директор школи №9 Ірина Томич вже близько 20-ти років працює у закладі. Вона з гордістю відзначила, що тут навчаються майбутні інтелектуали, романтики та патріоти. «Школа – це простір, заповнений сміхом, галасом, емоціями, почуттями, думками, а головне — людьми, різними, але такими рідними. Їх всіх об’єднує 9-та, - говорить господиня закладу. - Вітаю наше веселе, галасливе і розумне школярство, якому пощастило навчатися у закладі з багатими шкільними традиціями, мудрими і професійними вчителями. Вітаю з ювілеєм наших вчителів-ветеранів, які працювали за покликанням серця, за високу мету. Колег вчителів-мудреців, які не покидають свою важку працю, залишилися вірні своїм праці. Низький уклін, що не ховаєтесь від труднощів, а торуєте шлях у світле майбутнє».

Навчально-виховний комплекс №9 святкує ювілей

Привітав усіх присутніх також секретар міської ради Михайло Кривак. «Сьогодні у дев’ятої школи подвійний ювілей. У далекому 45-му році її відкрили як початкову школу. Потім вона змінила своє місце знаходження і довгий час знаходилася у приміщенні, де зараз знаходиться училище №24. І вже 50 років цей чудовий заклад перебуває у теперішньому присіщенні. Тому хочеться привітати увесь колектив з обома річницями, - говорить він. – НВК №9 входить до низки асоціацій обласного та всеукраїнського рівня. ЇЇ вихованці регулярно премагають у різних конкурсах і олімпіадах. Це школа, яка своїми учнями, випускниками прославляє наше місто».

На свято завітали колишні випускники школи, педагоги-ветерани, батьки

З нагоди 70-річчя з дня заснування комплексу, за сумлінну та плідну працю педагогічний колектив нагородили грамотами, відзнаками та подарунками. Не забули про педагогів-ветранів, які колись присвятили життя вчителюванню. Для усіх присутніх на святі виступили талановиті теперішні вихованці школи та її випускники.

Найкращих педагогів нагородили відзнаками

Для шкільного колективу та гостей виступила скрипалька Майя Онищук

Чимало номерів продемонтрували також учні школи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую