ye-logo.v1.2

Подоляни віддали на армію уже понад 225 мільйонів гривень

Економіка 1739
Загальний внесок мешканців Хмельниччини з власних доходів на досягнення миру наближається до відмітки у чверть мільярда гривень
Загальний внесок мешканців Хмельниччини з власних доходів на досягнення миру наближається до відмітки у чверть мільярда гривень. Фото: з архіву

Таку суму податку сплачено з часу введення військового збору.

Упродовж січня-листопада 2015 року з доходів платників податків Хмельниччини на підтримку української армії до бюджету надійшло 172,5 мільйона гривень військового збору. Це становить 105 відсотків прогнозного показника. Як зазначають податківці, з часу запровадження військового збору, тобто з 3 серпня 2014 року, сума патріотичних відрахувань на оборону країни досягла 225,4 мільйона гривень.

У регіональному представництві фіскальної служби інформують, що у листопаді сума збору склала 17,7 мільйона гривень, тоді як минулого року цього ж місяця - лише 11,4 мільйона гривень.

«Загальний внесок мешканців Хмельниччини з власних доходів на досягнення миру наближається до відмітки у чверть мільярда гривень. Важливо, що процес адміністрування та сплати військового збору не лише добре організований, але й має найвищий рівень патріотичної підтримки», - підкреслив керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Мар'ян Зеленецький.

Нагадаємо, військовий збір справляється з доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються працівнику у зв’язку з трудовими відносинами, виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри. Платниками збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую