ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському затримали нападника на жінок

Кримінал 2016
Кам’янчанина, якого підозрюють у грабежах та крадіжках, загрожує до 7 років тюрми
Кам’янчанина, якого підозрюють у грабежах та крадіжках, загрожує до 7 років тюрми. Фото: gk-press.if.ua

Молодику загрожує до семи років позбавлення волі.

Ще декілька місяців тому в місті над Смотричем на 50-річну жінку напав невідомий, який зірвав з шиї золотий ланцюжок. Потерпіла встигла розгледіти нападника та згодом описати його правоохоронцям. І ось лише днями поліцейським вдалося затримати підозрюваного.

Як повідомили в прес-службі Головного управління поліції в Хмельницькій області, у ході розслідування встановилено, що підозрюваний 18-річний кам’янчанин причетний до ще одного нападу на жінку. Він побив та відбірав у 28-річної кам’янчанки сумку.  З’ясували поліцейські й те, що підозрюваний причетний до деяких крадіжок. Так 8 листопада із незачиненого автомобіля він викрав 2 телефони «Fly» та «Samsung», а з під’їзду по вулиці Торговій — велосипед. Усе вкрадене здав у ломбард, а гроші витратив на розваги.

Наразі молодому чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 «Крадіжка», ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую