ye-logo.v1.2

За добу на Хмельниччині «накрили» декілька підпільних казино

Кримінал 2689
Гральні заклади були замасковані під інтернет-кафе
Гральні заклади були замасковані під інтернет-кафе. Фото: mvs.gov.ua

Організаторам незаконного бізнесу загрожує чималий штраф — від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Правоохоронці викрили 5 підпільних гральних закладів, замаскованих під інтернет-кафе. Всі вони працювали, як повідомляють у прес-службі Головного управління поліції в Хмельницькій області, в закритому режимі. Два з них у Хмельницькому (на вулиці Кам’янецькій та Львівському шосе), по одному в Красилові, Славуті та Старокостянтинові.

Цікаво, що за попередньою інформацією, до організації викритих гральних закладів у райцентрах причетна одна й таж сама особа.

Під час проведення санкціонованих обшуків було вилучено 28 системних блоків із моніторами, 5 платіжних терміналів, обладнання для зовнішнього і внутрішнього спостереження, документацію та нотатки адміністраторів.

Розслідування здійснюється в рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Організаторам незаконного бізнесу загрожує чималий штраф — від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую