ye-logo.v1.2

Він зробив те, що хотіли зробити більшість людей в країні

Політика 2797

Саме так вважають читачі сайту «Є» стосовно вчинку нардепа Олега Барни, який минулого тижня намагався викинути з-за трибуни парламенту Прем’єра Арсенія Яценюка.

Ще не встиг затихнути скандал із Барною та Яценюком, як «у верхах» розгорівся новий – між Аваковим та Саакашвілі. Ви теж можете висловити свою думку стосовно перепалки високопосадовців, а поки оприлюднюємо результати попереднього гучного скандалу.
Отож, ми запитали наших читачів як вони ставляться до спроби нардепа Барни викинути Прем'єра Яценюка з-за парламентської трибуни. Протягом чотирьох днів проголосували майже 650 осіб. Серед них більшість, а це майже 35% вважають, що Барна зробив те, що хотіли зробити більшість людей в країні. Майже 16% читачам соромно за таких депутатів, а ось 15% вважають цей інцидент домовленим сценарієм, який розіграли для того, щоб відволікти увагу від питання відставки Уряду, яке, за прогнозами, мало розглядатися тоді у парламенті. Однакову кількість голосів, по 13%, набрали варіанти відповідей «Підтримую» та «Не підтримую» вчинок народного депутата, 6% вважають його клоуном, а 2% - Агентом Кремля.

Опитування тривало з 12 до 16 грудня серед читачів сайту «Є».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую