ye-logo.v1.2

До Варшави - через Шепетівку

Туризм 8160
Поїзд Київ-Варшава відтепер їде через Шепетівку
Поїзд Київ-Варшава відтепер їде через Шепетівку. Фото: railway.in.ua

Українська залізниця змінила маршрут міжнародного потяга №67 сполученням Київ-Варшава.

Раніше потяг, виїжджаючи зі столиці України, їхав на північ Житомирської та Рівненської областей через населені пункти Малин, Коростень, Олевськ, Сарни, Кузнєцовськ і прибував до залізничного вузла у Ковелі Волинської області, звідки після цього відправлявся до Польщі. Про це повідомляє Польське радіо, посилаючись на інформації Укрзалізниці. 

Починаючи від 13 грудня, зі вступом у силу нового графіка залізничного руху, потяг №67 з Києва їде дещо південніше – перша зупинка відбувається за чотири години після відправлення у Шепетівці Хмельницької області. Далі потяг заходить у Рівненську область – Здолбунів і Рівне, проходить Ківерці та Луцьк, а пізніше, проїжджаючи Рожище і Ковель, перетинає українсько-польський кордон.

За даними Укрзалізниці, поїзд № 67/68 Київ-Варшава «Київ Експрес» відправляється з Києва щодня о 15:04, а до Варшави прибуває наступного дня о 8:39 на вокзал Варшава-Всходня, о 8:50 – Варшава-Центральна та о 9:05 – Варшава-Заходня. Час в дорозі – 19 годин 00 хв.

У зворотному напрямку поїзд відправляється з вокзалу Варшава-Заходня о 15:45, з Варшава-Центральна – о 15:55 та Варшава-Всходня – о 16:06, і прибуває в Київ о 10:39 наступного дня. Час в дорозі – 17 годин 54 хв. Відправлення з Варшави щоденно.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую