ye-logo.v1.2

Для депутатів Хмельницької облради створять спеціальну кімнату

Політика 4051
За словами Артура Фрідмана (ліворуч), депутатам необхідний хоча б один робочий кабінет на усіх 84 обранців
За словами Артура Фрідмана (ліворуч), депутатам необхідний хоча б один робочий кабінет на усіх 84 обранців. Фото: автора

А прізвища та контактні номери телефонів помічників депутатів обіцяють оприлюднюватити на сайті облради.

Прізвища та контактна інформація про помічників депутатів обласної ради будуть розміщені на сайті Хмельницької облради. Це передбачене в проекті регламенту Хмельницької обласної ради, який мають затвердити депутати на другому позачерговому пленарному засіданні, яке заплановане на 22 грудня.

«Інформація про помічників-консультантів депутатів обласної ради, їхні громадські приймальні, години і місце прийому громадян публікується на офіційному веб-сайті (www.oblrada.km.ua) Хмельницької обласної ради в розділі «Депутати сьомого скликання», - йдеться в проекті регламенту.

За словами голови Хмельницької обласної ради Михайла Загородного, відповідна інформація має з’являтися протягом п’яти днів, після подання документів помічника до апарату ради.

Крім цього, вже наступного року в обласній раді можуть створити окрему кімнату для депутатів обласної ради, де вони б могли попрацювати. «А то приїжджає депутат і, вибачте, йому немає навіть де верхній одяг скинути, - каже депутат Артур Фрідман. – Тому необхідно, щоб такий кабінет був, що депутати могли там і одяг залишити, і листа якогось написати, і з документами попрацювати».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую