ye-logo.v1.2

Футзал. Хмельницький «Спортлідер+» нарешті переміг

Спорт 2743

Після трьох поспіль нічиїх, хмельницька команда здобула перемогу в рідних стінах.

Востаннє хмельницький «Спортлідер+» в «Екстра-лізі» чемпіонату України з фут залу в рідних стінах перемагав аж 26 вересня, коли здолав «ЛТК-Інбев-НПУ» з рахунком 7:6. І ось, нарешті, команда Романа Ковальчика, яка три поспіль тури зводила свої матчі в нічию, перемогла.

У гості до хмельничан завітав криворізький «Приват», який в першому колі в Кривому Розі програв «Спортлідеру+»  1:8. А тому криворізькі футзалісти прагнули реабілітуватися й видали доволі непоганий матч. Утім, зачепитися за очки в Хмельницькому їм не вдалося.

Руслан Шеремета (№9) вийшов на матч проти "Привату" із капітанською пов'язкою.

Перший гол у поєдинку був забитий аж на 14 хвилині, коли вдало на добиванні зіграв Андрій Лисенко. А після перерви хмельничани доволі швидко подвоїли свою перевагу після того, як Дмитро Калуков на 23 хвилині матчу завдяки індивідуальній майстерності вколотив м’яча в сітку воріт «Привату». Здавалося, що за таких обставин хмельничани знову розтрощать суперника. Але віддати належне гостям, вони швидко оговталися та через дві хвилини, завдяки потужному удару Дмитра Шамлі відіграли один м’яч. За чотири хвилин до фінальної сирени капітан «Привату» Олександр Мазенко взагалі зрівняв рахунок.

Гравці "Спортлідера+" створили чимало моментів біля воріт "Привату".

Наставник «Спортлідера+» одразу ж пішов у ва-банк, випустивши п’ятого польового гравця. І така гра дала свій результат за 18 секунд до завершення матчу! Комбінацію Шеремета-Калуков до логічного завершення довів Андрій Лисенко, який оформив дубль у грі  та приніс своїй команді нелегку перемогу з рахунком 3:2.

Андрій Лисенко (№15) оформив дубль у грі проти криворізького "Привату".

«Це була гра невикористаних можливостей, - каже головний тренер «Спортлідера+» Роман Ковальчик. – Тактично ми переграли суперника, а ось майстерність завадила довести цю перевагу до результату. Це все через те, що у нас деякі хлопці лише 2-3 тижні грають в основному складі, а ще місяць тому взагалі не грали навіть у першій лізі.  Ми тільки формуємо команду. Дуже вдячний вболівальникам, які підтримують нас, для хлопців це дуже важливо».

Андрій Хамдамов (№32) ще недавно грав за "Спортлідер-2".

Свій наступний матч хмельницький «Спортлідер+» проведе 24 грудня на виїзді проти «ЛТК-Інбев-НПУ».

Турнірне становище команд: 1. «Локомотив» - 30 очок (10 зіграних матчів, 2. «Енергія» - 25 (11), 3. «Спортлідер+» - 18 (11), 4. «Продексім» - 16 (11), 5. «Титан-Зоря» - 13 (11), 6. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 13 (10), 7. «Ураган» - 11 (11), 8. «Кардинал-Рівне» - 6 (10), 9. «Приват» - 5 (11).

У грі "Спортлідер+" - "Приват" боротьба точилася навіть у повітрі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую