clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Суп із мисливськими ковбасками, гарбузом та рисом

Фото: автора

Дуже смачний, наваристий, ніжний супчик, який не лише наситить і зігріє в холодну погоду, але й порадує своїм яскравим сонячним кольором.

Оригінал рецепту належить американському шеф-кухарю Рейчел Рей, яка є автором серії книг та передач під назвою «Їжа за 30 хвилин» й «Смачні подорожі». Я ж трішки підкорегувала його «під себе». Готується суп дуже швидко й просто. Ковбаски можна брати сиров'ялені та сирокопчені. Головне, щоб вони були не надто жирні. Суп виходить досить густим, майже як гуляш. За бажанням можна додавати ще й картоплю.


Інгредієнти на 5-літрову каструлю:
500 г картоплі, 300 г мисливських ковбасок, 600 г гарбуза, 200 г капусти, 6 ст. л. круглозернистого рису, велика цибулина, морквина, 3 зубки часнику, лавровий листок, 1/2 ч. л. паприки, мускатний горіх, 1 л курячого бульйону, 200 мл молока, 200 мл вершків (10%), 1 ст. л. оливкової олії (для смаження), сіль, перець за смаком, пармезан для подачі (можна й інший сир на ваш смак; а щоб зробити правильний вибір на користь якісного та смачного продукту, можете скористатися результаттами незалежної дегустації, яку проводила газета "Є"), зелень (петрушка, кріп).


Приготування:
Картоплю нарізати кубиком залити водою й поставити варитися.
Ковбаски почистити, нарізати кружальцями й обсмажити на сковорідці, щоб із них витопився жир.


Влити оливкову олію та додати гарбуз, нарізаний кубиком. Перемішати й смажити буквально 2-3 хвилини. 

Потім додати нарізані напівмісяцями моркву, кубиком цибулю й подрібнений часник. Обсмажити ще 2-3 хвилини на невеликому вогні до прозорості цибулі. 

Потім влити в сковорідку бульйон і вершки, довести до кипіння й додати в каструлю із картоплею (вона має зваритися до напівготовності). Додати тонко нашатковану капусту, рис, лавровий листок, спеції, сіль. Після закипання влити молоко. Варити на мінімальному вогні до готовності рису й овочів (приблизно 12-15 хвилин).

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: готовому супу обов’язково слід дати настоятися півгодини. При подачі посипати тертим сиром і притрусити зеленню.
 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 1:
Від: Оксана Гладущак15.07.2016 09:55В минулому році готувала цей супчик з гарбузом і він був дуже смачний. А вчора знову наткнулась на цей рецептик і вирішила обійтись без гарбуза і не пошкодувала.

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 05.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31