ye-logo.v1.2

Мешканця Красилівського району ув’язнили на вісім років за крадіжки та розбій

Кримінал 1845
Засуджений ніде не працював і вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів
Засуджений ніде не працював і вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів. Фото: gazeta.lviv.ua

Зловмисник завдав потерпілим матеріальної шкоди на суму більше 105 тисяч гривень.

Хмельницький міськрайонний суд визнав винуватим 41-річного мешканця Красилівського району у викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням, та розбої з метою заволодіння чужим майном у великих розмірах.

“Наприкінці минулого року в Красилові чоловік викрав велосипед, який згодом продав утричі дешевше його вартості. Через декілька місяців з автомобіля викрав сумку з грішми, документами та особистими речами водія.Пізніше у магазині ювелірних виробів напав на власницю крамниці з вимогою віддати йому золоті вироби, побив її, викрав більше десятка прикрас, гроші і мобільний телефон. Але при виході з магазину був затриманий правоохоронцями”, - повідомили у прес-службі прокуратури.

Як повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець, цей засуджений ніде не працював і вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів. Усього зловмисник завдав потерпілим матеріальної шкоди на суму більше 105 тисяч гривень.

Згідно з вироком суду, за вчинення вказаних кримінальних правопорушень чоловікові призначено покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна, крім житла.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую