clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курячі крильця в гострому шоколаді

Фото: автора

Коли я знайшла цей рецепт на просторах Інтернету, то заздалегідь знала, що буде смачно, але щоб тааак!

Коли чоловік побачив, що саме я збираюся готувати, то назвав мене маніячкою й нервово запитував, чи я часом нічого не переплутала. Проте після дегустації, примруживши від насолоди очки, попросив, щоб я обов’язково ще приготувала таку потворно смачну річ. Немає ніякого сумніву, що такий сміливий експеримент видався вдалим. Впевнена, що рецепт буде жити у нас вічно! Чого і вам бажаю!


Інгредієнти:
1 кг курячих крилець, стручок червоного гострого перцю чилі, 5 ст. л. соєвого соусу, 80 г гіркого шоколаду (70-80% какао), сіль, спеції "до курки", олія, м'ята.


Приготування:
Крильця натерти сіллю та спеціями.

Обсмажити на олії з обох боків до рум'яного кольору.


На іншій сковорідці обсмажити гострий перчик (без насіння), нарізаний тонесенькими смужечками.


Влити соєвий соус і подрібнений шоколад. Тушкувати все разом на невеликому вогні 1-2 хвилини (поки шоколад повністю не розплавиться).


Вилити соус в крильця і тушкувати разом 5-7 хвилин при закритій кришці, але періодично помішуючи. Подати з м'ятою.


ОКРЕМИМ РЯДКОМ: просто шок від такого несподіваного поєднання! Шоколад стає не просто гостреньким, але й солоненьким. Він ідеально відтіняє та доповнює курятину. А залишки соусу пішли у нас на «ура» як підлива до рису.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 07.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.1
26.14
28.03
28.06
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31