ye-logo.v1.2

У Хмельницькому розкривають лише кожне четверте шахрайство

Кримінал 1627
Жертвами грабіжників часто стають юні хмельничани в темну пору доби
Жертвами грабіжників часто стають юні хмельничани в темну пору доби. Фото: автора

Всього з початку року у місті зафіксували 685 випадків шахрайств.

Найчастіше зловмисники телефонують до громадян, представляючись працівниками банку або правоохоронцями. Як зазначив начальник міського відділу поліції Валерій Онісьєв, багато шахрайств вчиняють люди, які відбувають покарання у в’язниці.

«Ми постійно роз’яснюємо хмельничанам схеми шахраїв, їхні способи та методи роботи. Але люди все рівно віддають свої гроші зловмисникам. З 685 вчинених шахрайств у Хмельницькому за 11 місяців цього року розкрито лише 165, - розповів правоохоронець. – Також у місті часто відбуваються крадіжки квартир, які доволі важко розкрити. З 244 вчинених злочинів 66 розкрито».

Всього на території Хмельницького протягом цього року зареєстровано більше 4500 кримінальних правопорушень. У майже 140 випадках – це пограбування, з яких 41 пограбування мобільного телефону. Зазвичай, за словами Валерія Онісьєва, жертвами грабіжників телефонів стають діти та підлітки у темну пору доби.

У хмельничан часто крадуть автотранспорт. Зафіксовано майже півсотні злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням транспортними засобами, з яких 32 нерозкриті. Здебільшого злодії крадуть мотоцикли, мотоблоки, або старі автомобілі.

«З початку року в нашому місті було скоєно 9 вбивств. Всі вони розкриті. Як правило, виникали на побутовому рівні під час розпивання алкогольних напоїв», - додав правоохоронець
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую