ye-logo.v1.2

Підприємства 12 районів Хмельниччини заборгували зарплату працівникам

Суспільство 1747

Одним із найбільших боржників залишається підприємство “Аеропорт Хмельницький”.

Цього року на Хмельниччині виплатили понад шість мільйонів заборгованої заробітної плати та повністю ліквідували борги на 37 підприємствах області. Як зауважила на колегії ОДА директор департаменту соціального захисту населення Світлана Лукомська, у грудні заборгованість із заробітної плати становить 5 мільйонів 961 тисячу гривень. Це на 29,6 відсотків (2 мільйони 511 тисяч гривень) менше порівняно з початком року.

“Борги є у 12 районах області. Заборгованість значно зменшилась у містах Шепетівка, Кам'янець-Подільський, Нетішин та в Дунаєвецькому і Кам'янець-Подільському районах. Найбільша сума заборгованості зарплати залишається на підприємствах міста Хмельницький (один мільйон 802 тисячі гривень), Полонського (один мільйон 542 тисячі гривень) та Ярмолинецького (598 тисяч гривень) районів”, - повідомила  Світлана Лукомська.

За її словами, порівняно з минулим роком зросли борги із зарплати у Деражнянському, Славутському, Городоцькому районах і Славуті. На підприємствах державної форми власності заборгованість зарплати з початку року зменшилась на 617 тисяч гривень і складає 543,7 тисячі гривень.

Комунальні підприємства заборгували один мільйон 560 тисяч гривень. Зокрема, “Аеропорт Хмельницький” - 857,9 тисячі гривень), обласна фірма “Фармація”(146,5 тисячі гривень), КП “Міськводоканал” на Дунаєвеччині (509,7 тисячі гривень), та КП “Добробут” на Кам'янеччині (46,8 тисячі гривень).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую