ye-logo.v1.2

Бійці АТО з Хмельниччини можуть пройти безкоштовну реабілітацію у санаторії “Остреч”

Допомога 4079
Учасники бойових дій безкоштовно можуть пройти  психологічну реабілітацію і лікування у різних санаторно-курортних закладах нашої держави
Учасники бойових дій безкоштовно можуть пройти психологічну реабілітацію і лікування у різних санаторно-курортних закладах нашої держави. Фото: espreso.tv

Заклад отримав близько 1600 путівок на лікування та психологічну реабілітацію вояків.

У санаторії "Остреч", що в місті Мені на Чернігівщині, учасники АТО можуть пройти психологічну реабілітацію та санаторно-курортне лікування абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно подати заяву до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації, копію посвідчення учасника бойових дій та довідку про перебування в АТО. Можна їхати з родиною.

Як повідомляють у медіа-центрі Міноборони України, санаторій “Остреч” отримав близько 1600 путівок на лікування та психологічну реабілітацію учасників АТО. На сьогодні тут послуги  психологів і лікарів отримали близько 350 воїнів. Ця невелика цифра обумовлена тим, що люди часто не знають про таку можливість.

“Учасники АТО, щоб отримати путівку на санаторно-курортне лікування або путівку для психологічної реабілітації, повинні звернутися до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації з проханням отримати путівку в Менський санаторій «Остреч». Для цього потрібно мати посвідчення учасника бойових дій та довідку про те, що ця особа перебувала в зоні АТО”, - зазначають у Міноборони.

Аби отримати путівку для санаторно-курортного лікування, також потрібно пройти медкомісію та отримати довідку форми-070,  для отримання путівки на психологічну реабілітацію така довідка не потрібна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую