ye-logo.v1.2

Новообрані органи місцевої влади повинні працювати за новими програмами На правах реклами

Політика 2095
За переконаннями представників політичної сили, новообрані депутати всіх рівнів повинні працювати за новими проектами та програмами, не повторювати помилок попередніх скликань.
За переконаннями представників політичної сили, новообрані депутати всіх рівнів повинні працювати за новими проектами та програмами, не повторювати помилок попередніх скликань.

Про це заявив під час брифінгу у Верховній Раді народний депутат України Андрій Шинькович.

На прикладі Хмельницької області парламентар разом з колегами з політичної партії «За конкретні справи» поділилися власним баченням змін яких потребує не лише Хмельниччина, а й вся Україна.
«Нас об'єднує прагнення допомогти Президенту України та Парламенту перезавантажити і запустити роботу новообраних органів місцевого самоврядування. Наша команда "За конкретні справи", яка має найчисельнішу фракцію у Хмельницькій обласній раді, вважає, що в кожній галузі на Хмельниччині мають відбутися кардинальні якісні перетворення.
Освіта, медицина, культура – децентралізація не повинна оптимізувати мережі ціх галузей через закриття та скорочення. Наша позиція – жодного закриття школи, дитячого садочка, медустанови, сільського клубу, бібліотеки, установи соціального захисту. Водночас – модернізація цих закладів, підвищення користі від їх роботи для людини, споживача послуг в сфері медицини, освіти, культури та соцзахисту», – розповів народний депутат України Андрій Шинькович.
Не менш актуальною є і боротьба з корупцією, наголосили під час виступу представники політичної партії «З конкретні справи». Перш за все її подолати потрібно у сфері використання природних ресурсів. Не так давно представники найбільшої фракції Хмельницької обласної ради наголосили на впровадженні нової земельної доктрини.
«Україна є сировинною базою для інших держав. Сьогодні 50% вирощеної зернової продукціє продають за кордон. А потрібно використовувати її на місці. Якщо ми хоча б частину переробляти на комбікорм, олію, борошно – це не лише наповнювало б місцеві бюджети, а й створювало робочі місця в першу чергу для сільського населення. Та ж ситуація і з тваринництвом. Команда нашої політичної партії «За конкретні справи» разом з її лідером Олександром Герегою вже розпочала роботу, що спрямована на покращення рівня життя селян. Ми переконані, що сьогодні людей грабують на їх же власній землі, адже ті виплати, що вони отримують – це копійки. Ми маємо суттєво збільшити прибуток селянина, як власника земельного паю, в рази збільшити доходи бюджетів громад від соціальних виплат та 100% легалізувати землі, як обробляються », – поділився напрацюваннями команди політичної партії «За конкретні справи», депутат Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий.
Щодо покращення, а точніше запровадження нових соціальних програм, то в першу чергу представники політичної партії «За конкретні справи» наголошують на необхідності збереження відповідних закладів. Сьогодні Хмельниччина не має жодного повноцінно забезпеченого матеріально-технічною базою санаторію чи дитячого табору відпочинку. Як приклад покращення стану цієї сфери розповіли і про надбання політичної команди, а це не мало – три відбудованих спортивних комплекси та ще один зведений з нуля – дають можливість заохотити молодь займатися спортом, безкоштовно. А от щодо закриття шкіл, то позиція одно партійців категорична.
«На позачерговій сесії Хмельницької обласної ради, 22 грудня, була спроба закрити школу-інтернат без чіткого пояснення депутатам, що конкретно буде в його стінах. Наша команда політичної партії «За конкретні справи» доклала максимум зусиль аби зупинти цю ганебну практику. Ми стали ініціаторами створення між фракційної робочої групи, яка дослідить усі проблеми даної території і вже, можливо, на наступному засіданні розглянемо всі пропозиції. Адже це не просто соціально-важливий заклад, це місце де працює більше півсотні людей та де не один десяток років навчались діти з особливими потребами. Дякуємо депутатам обласної ради від блока Петра Порошенка - Солідарність та інших фракцій, що підтримали нашу ініціативу. Таким чином Хмельниччину незабаром чекає соціальне перезавантаження як невідворотний крок в сьогоднішніх умовах децентралізації», – зазначила депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Уляна Ткаченко.
За переконаннями представників політичної сили, співзасновниками якої є наронді депутати України Олександр Герега та Андрій Шинькович новообрані депутати всіх рівнів повинні працювати за новими проектами та програмами, не повторювати помилок попередніх скликань.
Нагадаємо 24 грудня народний депутат України Андрій Шинькович запросив виступити під час брифінгу депутатів найчисельнішої фракції Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи» Володимира Поворозника, Уляну Ткаченко та Вадима Лозового, а також громадського діяча Аліну Скоморохову.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую