ye-logo.v1.2

У Хмельницькому «погасили» Українського Діда Мороза

Суспільство 3771
Відбитки календарного штемпеля на конверті з новою маркою поставили маленькі хмельничани
Відбитки календарного штемпеля на конверті з новою маркою поставили маленькі хмельничани. Фото: автора

Урочисте спецпогашення марки «Український Дід Мороз» відбулося під час святкового привітання дітей з прийдешнім новим роком.

У рамках всеукраїнської новорічної акції «Пошта Українського Діда Мороза» у Хмельницькій дирекції Укрпошти відбулося спецпогашення святкової поштової марки. Перші відбитки календарного штемпеля на конверті проставили маленькі хмельничани, що завітали на свято. Для дітлахів поштовики створили справжнє диво: провели казкові ігри, конкурси, підготували подарунки.

Дід Мороз із Снігурочкою подорожують цілою країною, щоб дарувати радість та віру в казку всім українським дітям. До Хмельницького вони приїхали з Тернополя, далі прямують у Вінницю. У кожному місті запрошують дітей для спецпогашення новорічної марки, ескізи до якої зробила художниця Світлана Мелобенська.

«До нас вперше приїхали в гості Дід Мороз і Снігурочка. Тут зібралось багато дітей, а діти – це наше майбутнє, це майбутні вчителі, лікарі, і зрозуміло, працівники пошти. Пошта – це місток між людьми. Завдяки їй в кожного є можливість писати Діду Морозу, рідним, солдатам на фронт. А ми, поштовики, почесно донесемо листа кожному адресату», - сказав заступник директора Хмельницького УДППЗ «Укрпошта» Микола Буря.

До дітей завітав Дід Мороз

Як розповідають поштовики, малеча може написати листа Діду Морозу. Наклеївши поштову марку на конверт, потрібно покласти листа в поштову скриньку або відправити його в одному з відділень Укрпошти по всій країні. На всі листи, де вказано зворотну адресу, діти отримають відповіді особисто від Діда Мороза або його лісових помічників.

Укрпошта доставить усі подарунки і листи вчасно

Дітки з Тернополя передали хмельничанам послання

Під ялинкою зібрались казкові герої

Акція Укрпошти зібрала у Хмельницькому близько сотні дітей і батьків

У Хмельницькому урочисто погасили марку "Український Дід Мороз"

Казковому дідусеві можна писати листи і просити подарунки


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую