ye-logo.v1.2

Завтра, 29 грудня з дев'ятої ранку фермери знову перекриють дороги

Суспільство 2997
Завтра фермери продовжать страйк
Завтра фермери продовжать страйк. Фото: автора

Сьогодні аграрії розійшлися по домівках. А вже завтра зранку знову перекриють дороги.

Про це повідомили у страйккомітеті.
“Реакції від влади не було жодної. Тому страйк не закінчується. На сьогодні ми акцію призупинили, але вже завтра з дев'ятої ранку на тих самих місцях ми знову будемо блокувати дороги”, — повідомили в страйккомітеті.
Нагадаємо, сьогодні на Хмельниччині фермери перекрили дороги у всіх чотирьох напрямках в'їздувиїзду з області. У західному напрямку головним пунктом стали Війтівці Волочиського району, у східному — село Лісоберезівка Летичівсього району. На півдні області дорогу перекрили у Гаврилівцях Кам'янець-Подільського району, а на півночі — у Славутському районі.
Аграрії вимагають від Президента накласти вето на законопроект № 3688 (Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році) з подальшою його відміною в частині погіршення умов для аграрного сектору; створення робочої групи з представників влади і аграріїв для напрацюванням змін до податкового кодексу в частині оподаткування сільського господарства; адекватної державної підтримки аграрного сектору.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую