ye-logo.v1.2

У Хмельницькому побили іноземця: чоловіка обікрали і вивезли в ліс

Кримінал 2251
Іноземця лишили в лісі напризволяще
Іноземця лишили в лісі напризволяще. Фото: hm.npu.gov.ua

В нього забрали мобільний телефон, портмоне та залишили серед ночі напризволяще.

Уночі біля одного із ресторанів Хмельницького 34-річний громадянин Молдови зустрів свого давнього знайомого, 34-річного хмельничанина. Разом з останнім було двоє його знайомих — жителів Ярмолинець 23 та 24 років.

Як повідомили у прес-службі поліції, між давніми знайомими виникла суперечка і хмельничанин вирішив провчити іноземця.Усі троє заштовхали чоловіка у багажник автомобіля «БМВ». Його вивезли у ліс поблизу села Соколівка Ярмолинецького району, побили, відібрали мобільний телефон, портмоне і залишили, а самі покинули місце події.

“Іноземцю вдалося вибратися на трасу. Йому допомогли небайдужі. Потерпілий зателефонував до Ярмолинецького відділення поліції і правоохоронці оперативно встановили усіх підозрюваних”, - розповіли у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую