ye-logo.v1.2

Судова тяганина навколо будівництва в центрі Хмельницького продовжиться

Суспільство 5244
Зносити ТРЦ Квартал, який будують у центрі Хмельницького, не будуть
Зносити ТРЦ Квартал, який будують у центрі Хмельницького, не будуть. Фото: автора

За словами міського голови, у місті багато об’єктів, які будуються з порушенням законів.

Нещодавно міськвиконком програв апеляцію, в якій наполягав скасувати ухвалу Хмельницького міськрайонного суду від 1 жовтня 2015 року, якою зупинено дію рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 23 липня №525 «Про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки».  Рішення виконкому стосувалося будівництва торгово-офісного центру з спортивно-розважальним дитячим комплексом та паркінгом на вулиці  Кам’янецькій, 17.

Утім, крапку в цій справі ставити зарано.  За словами міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, влада міста подаватиме касацію.

«У нас більше двох десятків проблемних об’єктів, - каже міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. – По кожному з них нас чекає серйозна робота. Я всім кажу: «Ми повинні навчитися жити за правилами». І забудовники першими мають навчитися так жити».  

«Будемо наполягати, аби забудовники на Кам’янецькій, 17 сплатили усі штрафи за ті порушення, які є, - продовжує Олександр Сергійович. – А також, щоб їхній внесок у розвиток міста був таким, щоб громада могла пробачити їхній вчинок. Знести цей об’єкт, який нині вже є, це не реально».

Нагадаємо, що ТРЦ «Квартал» у центрі Хмельницького зводить ПП «Пектораль-1». За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, серед засновників підприємства є два депутати Хмельницької міської ради. А саме Руслан Афійчук, голова фракції партії «За конкретні справи» та Олександр Скочеляс, голова фракції «Батьківщина». Обидва входять до комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую