ye-logo.v1.2

Охоронця «Хмельницькобленерго» судитимуть за шахрайство і підбурювання до надання хабара

Кримінал 3492
Охоронець обманув безробітного чоловіка і виманив у нього гроші
Охоронець обманув безробітного чоловіка і виманив у нього гроші. Фото: meria.sumy.ua

Наразі чоловік під домашнім арештом.

Хмельницька місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо працівника служби охорони ПАТ «Хмельницькобленерго», який підбурював громадянина надати неправомірну вигоду та, обманувши, заволодів його коштами.

«Слідство встановило, що обвинувачений пообіцяв безробітному хмельничанину посприяти у працевлаштуванні на посаду стрільця служби охорони підприємства. Він переконав безробітного передати через нього 5000 гривень неправомірної вигоди нібито для посадових осіб «Хмельницькобленерго», які за цю суму можуть вирішити питання про прийняття на роботу», - повідомляє прес-служба прокуратури.

Працівник служби охорони насправді навіть не збирався нікому передавати кошти, а просто залишив їх собі. Однак скористатися грошима він не встиг: після одержання 5000 гривень чоловіка викрили правоохоронці.

Обвинуваченому інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190 (шахрайство) та ч.4 ст.27, ч.2 ст.15, ч.1 ст.369 (підбурювання до закінченого замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі, за вчинення нею в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням її службового становища) КК України. Судом йому обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую