ye-logo.v1.2

Я займаюся латиноамериканськими танцями тому, що це весело, цікаво і… просто

Спорт 4948
Вік соціальним танцям, як і в ситуації з коханням, не завада
Вік соціальним танцям, як і в ситуації з коханням, не завада

Направду танцювати люблю, з дитинства відвідувала різноманітні гуртки. Справою всього життя хореографія не стала, але море позитивних емоцій дарує і сьогодні.

З напрямком соціальних латиноамериканських танців познайомилася досить неочікувано. Так би мовити, коли про одну з маленьких дитячих мрій й думати забула, вона несподівано збулася у… 29 років.
Пам’ятаю, ще малечею мріяла танцювати бальні танці. Оскільки тоді партнера не знайшлося, то вперше танцювати у парі я спробувала нещодавно – на заняттях сальсою (один із видів латиноамериканських танців). На щастя, у соціальних танцях наявність постійного партнера – не обов’язкова умова. Більше того, вітається його часта зміна ?. Скажу навіть, що й вік соціальним танцям, як і в ситуації з коханням ?, теж не завадить. Від того й соціальні, що у такому танку відпочивати та спілкуватися, одним словом насолоджуватися собою та своїми партнерами по танцю, може чи не кожен. Варто тільки захотіти і зовсім трішки докласти зусиль, щоб вивчити той чи інший танцювальний елемент.
Забігаючи наперед скажу, що танцювати з партнером – це важливо, відповідально і вимагає певних умінь та навичок. Кожен партнер має свою манеру, стиль та спосіб ведення. І щоб вільно почуватися на латиноамериканських вечірках, танцювати, до прикладу, руеду (різновид сальси, виконується по колу декількома парами одночасно) треба окрім базових кроків освоїти чимало фігур.
Отже, на проекті маю ціль освоїти такі три види соціальних латиноамериканських танців як сальсу, бачату та кізомбу. Якщо детальніше, то зобов’язуюсь почергово за 24 заняття вивчити по 8 елементів із сальси, бачати та кізомби для початківців. Як наслідок, склавши за допомогою тренерів композицію із засвоєних елементів, танцюватиму з партнером три нових повноцінних танка. Такий собі експрес-курс із сальси, бачати, кізомби...
Свої інтенсивні заняття я описуватиму у блозі, надаватиму фото- та відеозвіт, фіксуватиму успіхи, досягнення, не приховуючи свої емоції при цьому. А по завершенню кожного із трьох танцювальних блоків надам відео-результат того, що вийшло.
Багато соціальних танців та більше про них – усе це обіцяю у цьому блозі.

Партнер проекту танцювальна студія "Сальса Вікторія"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую