ye-logo.v1.2

В Ізяславському районі під час бійки 16-річному хлопцеві проламали череп

Кримінал 2640
Декілька молодиків отримали легкі подряпини, а от 16-річному хлопцеві не пощастило
Декілька молодиків отримали легкі подряпини, а от 16-річному хлопцеві не пощастило. Фото: ukr.segodnya.ua

Правоохоронці вже встановили особу зловмисника, йому оголошено про підозру.

В одному із сіл Ізяславського району під час сутички на дискотеці 16-річному юнаку проламали череп. Підозрюваному 19-річному хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

“Події розгорталися близько 2-ї години ночі. Із сусіднього села в клуб на дискотеку приїхали вже добре захмелілі хлопці. В стилі «стінка на стінку» почали з’ясовувати стосунки з місцевими”, - розповідають у поліції.

Як зазначають правоохоронці, у розпалі сутички 19-річний підозрюваний повернувся до підводи, на якій приїхав, взяв звідти металевий розвідний ключ і почав ним розмахувати у натовпі. Декілька молодиків отримали легкі подряпини, а от 16-річному хлопцеві не пощастило — зловмисник ударив його ключем у голову, проламавши череп.

“Уже без свідомості «швидка» доправила потерпілого в реанімаційне відділення Ізяславської центральної районної лікарні. Наступного дня його транспортували в обласну лікарню, де прооперували. Зараз хлопець продовжує лікування”, - додають у поліції.

Наразі особу зловмисника встановлено. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую