ye-logo.v1.2

У медичних закладах оприлюднять перелік медикаментів, які мають видаватися безкоштовно

Здоров'я 3764
Перелік ліків, які закуповують за бюджетні кошти, висітиме у кожному відділенні медзакладів
Перелік ліків, які закуповують за бюджетні кошти, висітиме у кожному відділенні медзакладів. Фото: galinfo.com.ua

Таке доручення 6 січня прийняли депутати Хмельницької обласної ради.

У всіх медичних закладах області вже зовсім скоро мають вивішати перелік медикаментів та послуг, які в медичних закладах повинні видаватися хворим безкоштовно, оскільки на них виділяються кошти з бюджету.
«Департаменту охорони здоров’я - забезпечити оприлюднення в медичних закладах інформації про перелік та наявність безкоштовних для громадян медикаментів та послуг, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету», – йдеться у дорученні, яке озвучив голова обласної ради Михайло Загородний.
Депутат Борис Ткач запропонував доповнити доручення і додав: «Пропоную оприлюднювати перелік медикаментів не просто у лікувальних закладах, а у всіх підрозділах та на інтернет-сторінках усіх медичних закладів. Також пропоную періодично оновлювати перелік ліків», – запропонував Борис Ткач. На тому й зійшлися. Залишилося дочекатися коли це доручення реально буде виконуватися.

До речі, рік тому, на обласну дитячу лікарню з бюджету було виділено 2 мільйони гривень, а на міську – 3 мільйони гривень. Як запевняв тоді директор департаменту охорони здоров'я Хмельницької ОДА Яків Цуглевич, усі діти, мали б бути забезпечені безкоштовними медикаментами!
 

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:47

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую