ye-logo.v1.2

Хмельницький воєнком: “Військовослужбовцям в рази підвищили зарплату”

Суспільство 4376
Військкомати зосередили роботу на укомплектуванні “контрактниками” бойових частин
Військкомати зосередили роботу на укомплектуванні “контрактниками” бойових частин. Фото: з архіву

Рядові будуть отримувати щонайменше 6850 гривень.

З 1 січня 2016 року збільшується грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом. Про це повідомив Хмельницький обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк. За його словами, наразі військкомати зосередили роботу на укомплектуванні “контрактниками” бойових частин Збройних Сил.

“Згідно рішення керівництва держави, грошове забезпечення військовослужбовців у січні 2016 року збільшується в рази. Рядові, в яких вислуга до одного року, отримували раніше 2305 грн, а будуть отримувати 6850 грн. Рядові, вислуга яких більше трьох років, замість 3458 грн будуть мати 7100 грн”, - пояснює полковник Сергій Присяжнюк.

За словами воєнкома, молодшому офіцеру зарплату з 4067 грн збільшать до 10100 грн. Молодший офіцер з вислугою понад 15 років отримуватиме 10950 грн. Старший офіцер, залежно від вислуги, матиме зарплату до 14400 грн.

“Ми сподіваємось, що люди підуть служити за контрактом і захищатимуть Батьківщину. Держава достойно оцінює їхню роботу”, - наголошує військовий комісар.

Як відзначив Сергій Присяжнюк, наступними місяцями можна очікувати чергового збільшення грошового забезпечення військовослужбовців. Разом з тим військкомати Хмельниччини активно готуються до сьомої хвилі мобілізації.

“Головне завдання військкоматів — підготовка до проведення мобілізації на території області, - каже Сергій Присяжнюк. - Тому ми готуємося до чергової хвилі. Якщо керівництво держави прийме відповідне рішення, то з Хмельницької області призвуть понад 2 тисячі військовозобов'язаних”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую