ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 17-річний хлопець зарубав сокирою пенсіонера

Кримінал 2504
Сокиру юнак викинув у ставок
Сокиру юнак викинув у ставок. Фото: ua.golos.ua

Неповнолітній вбив чоловіка, аби вкрасти його заощадження.

У Старокостянтинівському районі 17-річний хлопець зарубав 85-річного пенсіонера та обікрав його помешкання. Як повідомляють у поліції області, юнак проник до оселі пенсіонера посеред ночі, вибивши вхідні двері, і напав на сплячого.

“Юнак завдав потерпілому декілька ударів по голові принесеною із собою сокирою. Потім знайшов під подушкою 1000 гривень і втік. Впізнала зловмисника онука пенсіонера”, - повідомляють у прес-службі поліції.

Жінка покликала на допомогу родичів і сусідів, які сповістили про злочин правоохоронців та затримали підозрюваного до приїзду працівників поліції. Хлопець встиг викинути знаряддя вбивства у місцевий ставок, де його згодом відшукали криміналісти.

У ході розслідування правоохоронці встановили, що за хлопцем уже тягнеться низка майнових злочинів, вчинених у Старосинявському районі області, за які він незабаром мав постати перед судом.

Наразі кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 115 (навмисне вбивство) та частиною четвертою статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую