ye-logo.v1.2

Василь Панчук: «На людство чекає гіркий коктейль з трьох складових»

Економіка 3148

На початку минулого року кризою, як кажуть, навіть не пахло. А Василь Панчук із Красилівщини, який володіє даром пророкувати події, під час зустрічі зі мною декілька разів поспіль повторював фразу: «Прогресія регресу людства включена. Найближчим часом нас чекають великі потрясіння». Скажу відверто, спершу таке твердження людини, ім’я якої не відоме широкому загалу, здалося надто дивним. Тому й не поспішав повністю оприлюднювати отриману від нього інформацію. А нещодавно ми знову зустрілися з Василем Гнатовичем.
- Говорячи про великі потрясіння для людства, Ви, очевидно, бачили наперед, що має бути і до яких наслідків це призведе?
- Я тільки знав: має бути щось дуже погане. Аби розгадати, що саме, неодноразово звертався до сили, котра мене супроводжує у житті і підказує, як діяти в тій чи іншій ситуації. Але конкретної відповіді так і не отримав.
А вже коли розпочалася криза, намагався з’ясувати, яке ж число регресії прогресу людства. Мені повідомили цифру десять. У земному плані - це не дуже добре. Математики, либонь, знають, що десять (один і нуль) означає єдність всього і водночас нічого. Тобто, повна невизначеність.
І нехай не надіються ні Обама, ні Медведєв, ні керівники інших супердержав на швидке вирішення проблеми світової кризи. Це ще скоро не станеться. До того, поки все нормалізується, на людство чекає коктейль з трьох складових: піт, кров і сльози, який має досить неприємний смак. І його треба обов’язково випити. Для простих людей цей коктейль буде не дуже гірким. Його присмак більше відчують ті, хто живе заможно. Скажу відверто, що на нашій планеті більше не повторяться династії Романових, маю на увазі тих, що нажилися на чужому горі і увірвали для себе мільярди. Коріння у них надто гниле. Олігархи поступово зникнуть з лиця землі.
Я довго шукав відповіді на запитання, чому ж сталася криза. З цього приводу декілька разів була плідна розмова з Космосом. З інформації, яка надійшла, випливає, що це не випадковий, а спеціально спланований процес багатими людьми, які готові піти на все, аби поповнювалися їхні статки. А наслідки кризи будуть такими: найбільше постраждають ті, хто її затіяв.
На людство чекає ще одна гірка пілюля, яку доведеться скуштувати, коли із надр землі видобудуть останнє золото. Тоді розпочнуться великі проблеми із питною водою. Торги між певними силами з цього приводу вже відбулися і тут нічого не зміниш.
– Яке майбутнє нашої держави?
– Україна не дуже вирізнятиметься в загальному контексті світових подій. Хоча є деякі моменти, на які варто звернути увагу. Поступово до України приєднаються Ростовська, Бєлгородська області, Кубань, Ставропольський край. Процес розпаду Росії вже непомітно розпочався і незабаром стане набирати все більших обертів. Він не буде залежати ні від Євросоюзу, ні від українських керівників, ні від керівників інших держав. Це все здійсниться на мажорній, нормальній ноті. Обминути це питання, вплинути земним розумом на цей процес аж ніяк ніхто не в змозі. Така воля Космосу. А Космічний закон суворий: ні на йоту нікому не дає поблажки і нікому не дає пріоритетів. Як там вирішено, так має статися, і з цим варто погоджуватися.
Росія захоче захопити Грузію, а фактично розпадеться сама. Натомість звідти постане великий титан, який приведе світову релігію в порядок, і тоді людство помириться. Для всіх жителів планети, в тому числі й для українців, настануть сприятливі часи. А поки що нам доведеться покірно пити ту гірку чашу, про яку я говорив раніше. Діватися нікуди.
– Ще цікавить питання, яке нині хвилює кожного пересічного українця: чи вичерпаний газовий конфлікт між Україною та Росією підписанням договору?
– Я уважно стежив за процесом переговорів, бачив пригніченість Тимошенко і Путіна. Але Україні не треба було спішити у вирішенні цього питання. Варто ще трішки, хоча б тиждень почекати, щоб виграти час. У цій невиправданій війні все йшло на великий підйом України. Якби Росія ще трохи не поставляла газу в Європу, то для неї це було б потрясіння більш заслужене. Можна сказати, що конфлікт вичерпано. Наша держава отримає великий пріоритет у газовому протистоянні. Ніякого обвідного каналу, про який неодноразово повідомлялося в засобах масової інформації, не буде.
–Чим закінчиться протистояння між Ющенком і Тимошенко?
– Звичайно, перемогою дами. Та й, по суті, вона вже перемогла. В леді Ю справи йшли б набагато краще, якби вона дослухалася до голосу пересічних громадян.
– Чи будуть дострокові вибори Президента, і хто прийде до влади?
– Зазвичай, даю собі слово не втручатися в політичні баталії. Ще на початку дев’яностих років переконався, наскільки це ризиковано. Після сумнозвісного ГКЧП відверто заявив, що з цієї затії нічого не вийде, і того ж дня на флагштоку біля входу в організацію, де працював, підняв жовто-блакитний прапор. Мною зразу ж зацікавилися представники тодішніх спецслужб. Після того зі своїми передбаченнями не став лізти в політику.
Але все ж про Президента скажу.
Під час минулих виборів з двох бід українці вибирали найменшу, і це ми прекрасно бачимо. Хоча я підтримував і підтримую помаранчеву ідею, зізнаюся відверто, що Ющенко – не благодать для України.
Достеменно знаю, що імпічменту не буде. Президентські вибори пройдуть, як і планувалося. Україна обере достойного главу держави. (Хто це буде, мій співрозмовник так і не сказав. – прим.авт.) Партія регіонів втратить усе. Вона розпадеться з розвалом Росії.
– Що порадите нашим читачам?
– У всі часи, а особливо у скрутні, люди прагнуть дізнатися наперед, що їх чекає в майбутньому, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Нерідко у пошуках розгадки зазирають у гороскопи і починають свято вірити у те, що там написано. Я ж до гороскопів ставлюся негативно (на цю тему мій співрозмовник обіцяв поговорити докладніше в одному з наступних інтерв’ю – прим.авт.) і раджу не вірити сліпо в те, що вам пророкують астрологи. Бо коли людина починає у щось вірити, її думки обов’язково матеріалізуються. Моя порада читачам така: у яку скрутну ситуацію ви не потрапили б, не впадайте у відчай, будьте завжди оптимістами і це неодмінно принесе успіх.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую