ye-logo.v1.2

Реконструкція спорткомплексу «Поділля» подорожчала

Спорт 2166
Торік на реконструкцію Поділля витратили майже 4 мільйони гривень
Торік на реконструкцію Поділля витратили майже 4 мільйони гривень. Фото: з архіву

Міська влада знову сподівається, що завершити усі роботи зможуть за рахунок державних коштів.

Для того, аби хмельницький спорткомплекс «Поділля» відчинив свої двері для офіційних всеукраїнських змагань із футболу та легкої атлетики, необхідно 10 мільйонів гривень. «Ми лише днями завершили розробку проектно-кошторисної документації, яка нині проходить експертизу. І за цінами 2016 року, щоб завершити реконструкцію спорткомплексу необхідно більше 10 мільйонів гривень», - каже начальник міського управління молоді та спорту Сергій Ремез.

За словами Сергія Степановича, після експертизи документи по реконструкції СК «Поділля» подаватимуть на інвестиційний конкурс, для того, щоб були виділені кошти з державного бюджету. «За рахунок міського бюджету ми просто не зможемо завершити цю тривалу реконструкцію, - переконаний Сергій Ремез. – Це просто непідйомна сума для міста».

Нагадаємо, ще в 2012 році Кабмін передбачив понад 5,5 мільйонів гривень на реконструкцію спорткомплексу «Поділля», після якої на стадіоні мало з’явитися легкоатлетичне ядро.  Утім, усю суму в Хмельницькому так і не побачили. Витратили приблизно 1,5 мільйонів гривень і на цьому реконструкція завершилася.  Торік на роботи із реконструкції з фонду регіонального розвитку виділили 3,5 мільйони гривень та ще 392 тисячі гривень з міського бюджету.  Цих грошей вистачило аби заасфальтувати бігові доріжки, а ось покласти на них сучасне покриття, придбати необхідне обладнання – ні. Наприкінці 2015 року на засідання Хмельницького міського виконавчого комітету говорили, що для завершення реконструкції необхідно ще 5 мільйонів гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую