ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячі шлуночки в горщиках

13 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2701

Фото: автора

Страва проста, ситна й неймовірно смачна. Можна готувати в невеликих порційних горщиках, а можна «потомити» в одному.

Курячі шлуночки — продукт недорогий, корисний і дуже смачний. Якщо їх приготувати у глиняних горщиках, то вони виходять м’якими й ароматними. Шлуночки пропарюються і набувають мега-ніжної текстури. А сам факт поїдання з горщика доставляє ще й величезне естетичне задоволення.

Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, велика цибулина, морквина, 5-6 картоплин, перець чилі, 300 г сметани, 2-3 зубки часнику, олія, спеції.

Приготування:
Цибулю порізати соломкою, моркву кубиками, часник подрібнити. З перцю чилі видалити насіння, подрібнити.

Обсмажити овочі на олії до напівготовності. Шлуночки помити, нарізати навпіл.

Теж додати в сковорідку.

Влити сметану й перемішати. 


Картоплю нарізати кубиками. Посолити, поперчити, додати смажені шлуночки із овочами й перемішати.

Розкласти суміш у горщики. Можна долити у кожен трішки бульйону (або водички).

Відправити їх у духовку на 20-30 хвилин. За декілька хвилин до кінця приготування додати зелень. 

м`ясо та субпродукти, страви у горщиках, курячі шлуночки, смаженина

Коментарі:

  Так  Ні, дякую