Гаряча тема:
- Війна
Курячі шлуночки — продукт недорогий, корисний і дуже смачний. Якщо їх приготувати у глиняних горщиках, то вони виходять м’якими й ароматними. Шлуночки пропарюються і набувають мега-ніжної текстури. А сам факт поїдання з горщика доставляє ще й величезне естетичне задоволення.
Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, велика цибулина, морквина, 5-6 картоплин, перець чилі, 300 г сметани, 2-3 зубки часнику, олія, спеції.
Приготування:
Цибулю порізати соломкою, моркву кубиками, часник подрібнити. З перцю чилі видалити насіння, подрібнити.
Обсмажити овочі на олії до напівготовності. Шлуночки помити, нарізати навпіл.
Теж додати в сковорідку.
Влити сметану й перемішати.
Картоплю нарізати кубиками. Посолити, поперчити, додати смажені шлуночки із овочами й перемішати.
Розкласти суміш у горщики. Можна долити у кожен трішки бульйону (або водички).
Відправити їх у духовку на 20-30 хвилин. За декілька хвилин до кінця приготування додати зелень.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: