clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курячі шлуночки в горщиках

Фото: автора

Страва проста, ситна й неймовірно смачна. Можна готувати в невеликих порційних горщиках, а можна «потомити» в одному.

Курячі шлуночки — продукт недорогий, корисний і дуже смачний. Якщо їх приготувати у глиняних горщиках, то вони виходять м’якими й ароматними. Шлуночки пропарюються і набувають мега-ніжної текстури. А сам факт поїдання з горщика доставляє ще й величезне естетичне задоволення.

Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, велика цибулина, морквина, 5-6 картоплин, перець чилі, 300 г сметани, 2-3 зубки часнику, олія, спеції.

Приготування:
Цибулю порізати соломкою, моркву кубиками, часник подрібнити. З перцю чилі видалити насіння, подрібнити.

Обсмажити овочі на олії до напівготовності. Шлуночки помити, нарізати навпіл.

Теж додати в сковорідку.

Влити сметану й перемішати. 


Картоплю нарізати кубиками. Посолити, поперчити, додати смажені шлуночки із овочами й перемішати.

Розкласти суміш у горщики. Можна долити у кожен трішки бульйону (або водички).

Відправити їх у духовку на 20-30 хвилин. За декілька хвилин до кінця приготування додати зелень. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 06.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.08
26.13
27.99
28.03
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31