ye-logo.v1.2

Патрульна поліція Хмельницького підбила перші підсумки роботи. Найбільше порушень виявили у паркуванні

Суспільство 5027
Поліцейські патрулюють усі вулиці міста
Поліцейські патрулюють усі вулиці міста . Фото: з архіву

Проблемні місця — вулиці Грушевського і Проскурівського підпілля, а також овочевий та речовий ринок.

Нагадаємо, що патрульна поліція розпочала роботу у Хмельницькому 26 грудня. Відтоді одночасно у місті працює по 19 патрульних машин, кожна з яких відповідає за певний квадрат. За цей час правоохоронці склали чимало протоколів за різні правопорушення, а також провели значну профілактичну роботу.

«Одна з найбільших проблем у Хмельницькому — це неправильне паркування. Так, в період з 26 грудня по 12 січня поліцейські склали 113 протоколів стосовно порушення правил зупинки та стоянки, причому 12 автомобілів було евакуйовано, - розповідає виконуюча обов'язки старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції у місті Хмельницькому Алла Пампура. - Найпроблемніші місця паркування — центральні частини вулиць Грушевського та Проскурівського підпілля, вулиця Вайсера в районі овочевого ринку та Львівське шосе поблизу речового ринку. Ми звертаємося до хмельничан з проханням дотримуватися законів і ставитися з повагою до інших людей, і відповідно паркуватися за правилами».

Також за цей період патрульні поліцейські склали 38 протоколів про ДТП, 26 — щодо перебування в алкогольному сп'янінні за кермом, 10 — щодо насильства у сім'ї, 9 — перебування в алкогольному сп'янінні чи розпивання алкоголю в громадських місцях, по одному — за дрібну крадіжку і куріння в громадських місцях.

Правоохоронці наголошують, що у них на меті немає складання якомога більше протоколів чи накладання штрафів. В першу чергу відбувається роз'яснювальна профілактична робота.

«Ми робимо усе, щоб люди відчували довіру до поліцейських та піклування з їхнього боку. Тому в жодному разі не відбувається заламування рук чи інше грубе поводження. Наприклад, якщо людина курить чи перебуває в стані алкогольного сп'яніння в громадському місці, їх просять припинити порушення, привести себе у належний вигляд, відправитися додому», - розповідає пані Алла.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую