ye-logo.v1.2

На Хмельниччині грабіжник з пістолетом напав на 24-річного підприємця

Кримінал 1824
Нападник двічі вистрілив по кам
Нападник двічі вистрілив по кам'янчанину із травматичної зброї. Фото: hm.npu.gov.ua

У чоловіка вкрали сумку, де було 70 тисяч гривень.

Кам'янецькі оперативники затримали у Хмельницькому зловмисників, які пограбували підприємця. Під час обшуку в підозрюваних вилучили 18 тисяч гривень, травматичний пістолет, а також наркотики — марихуану та амфетамін. Усе вилучене направили на експертизу.

Як розповідають у поліції, вчора, 13 січня, близько 5.20 години у Кам’янці-Подільському в одному із дворів на вулиці Лесі Українки було скоєно розбійний напад на 24-річного підприємця. Коли чоловік прогрівав машину, ззаду до нього підійшов невідомий і, погрожуючи зброєю, почав вимагати гроші.

“Нападник двічі вистрілив по кам'янчанину із травматичної зброї, відібрав сумку, в якій було 70 тисяч гривень, та втік із місця злочину. Неподалік на нього вже чекав автомобіль, тож зловмисник зник за лічені хвилини”, - йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції області.

Вже за декілька годин правоохоронці встановили особи ймовірних підозрюваних. Нападником виявився 24-річний місцевий житель, який перебував у розшуку за нанесення тілесних ушкоджень. Як виявилось, у нього був спільник, який "навів" на потерпілого — 27-річний кам’янчанин. Зловмисників того ж дня затримали у Хмельницькому в спільного знайомого. Більшість грошей, за словами чоловіків, вони одразу витратили на одяг, випивку, наркотики та інші розваги.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую