ye-logo.v1.2

Хмельниччина зайняла четверте місце в країні за рівнем розкриття злочинів

Кримінал 1966

Нерозкритими залишаються чотири навмисні вбивства, серед яких смерть журналістки.

Правоохоронці Хмельниччини прозвітували про зроблене у 2015 році. За рівнем розкриття злочинів, область зайняла четверте місце в країні. Як відзначив начальник Нацполіції області Микола Семенишин, індикатор діяльності правоохоронців — це довіра населення, яка порівняно з іншими роками зростає.

“Минулого року до органів внутрішніх справ Хмельниччини надійшло 145 460 викликів. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 12 240 кримінальних правопорушень. У 5 255 провадженнях злочинці встановлені, і їм вручено повідомлення про підозру”, - повідомив Микола Семенишин.

За його словами, залишаються нерозкритими три навмисних вбивства, в тому числі журналістки Ольги Мороз. Загалом же, минулого року оперативники розкрили 10 умисних вбивств, 13 тяжких тілесних ушкоджень, п'ять з яких зі смертельними наслідками, 15 розбійних нападів, 45 грабежів і 13 незаконних заволодінь транспортними засобами.

"За цифрами - важка робота", - Семенишин

“На Хмельниччині виявили 12 тисяч незаконних боєприпасів, гранатомети, зброю, вибухівку та ліквідовано три канали перевезення зброї із зони АТО. Основними фікурантами у цих правопорушеннях були військовослужбовці або особи, пов'язані з виконаннями завдань на Сході”, - зауважив Микола Олександрович.

Як наголосив очільник поліції, турбувала громадськість бездіяльність правоохоронців у сфері нелегального грального бізнесу. Однак, минулого року поліцейські виявили 25 фактів діяльності гральних залів, звідки вилучили обладнання і кошти.

Працівники органів внутрішніх справ брали участь в АТО

Микола Семенишин додав, що у захисті незалежності і суверенітету країни на Сході брали участь 620 працівників органів внутрішніх справ. Вже 567 з них отримали статус учасника бойових дій, а документи дванадцяти працівників на розгляді комісії.

Нагадаємо, майже 400 колишніх міліціонерів не запросили працювати в поліції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую