ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському ревнивого чоловіка та його товариша кинули за грати

Кримінал 2145
Обвинуваченні так і не зізналися в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть
Обвинуваченні так і не зізналися в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть. Фото: колаж автора

Після з’ясування стосунків із співмешканцем колишньої дружини, 38-річного кам’янчанина позбавили волі на сім років.

14 липня минулого року з реанімаційного відділення міської лікарні до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції зателефонував лікар, який повідомив, що до них з чисельними травмами голови доставили чоловіка. За декілька годин потерпілий помер у лікарні, а правоохоронці доволі швидко затримали двох підозрюваних, які взяли під варту на три дні, а днями цю справу розглянув суд. Вердикт служителів Феміди – сім років позбавлення волі.

Як встановив суд, того дня 38-річний кам’янчанин разом із 47-рінчим товаришем завітали до його колишньої дружини. За словами засуджених, приїхали, щоб забрати деякі речі. Та, суд не повірив у це, оскільки жодних речей вони так і не забрали. Натомість, своїми діями позбавили життя співмешканця жінки. Як у суді розповіла очевидиця подій, того дня до неї завітав товариш колишнього чоловіка, та попросив покликати його. Почувши, що той тут більше не мешкає, все одно пройшов до будинку, а, побачивши її співмешканця, намагався зателефонувати до 38-річного чоловіка. Та той вже заходив на подвір’я. Чоловіки заштовхали співмешканця жінки до ванної кімнати, де й почали його бити. Коли ж жінка побачила непритомного чоловіка, почула від колишнього коханого: «Все, з нього достатньо». «Гості» пішли, а жінка викликала швидку.

Рішенням Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, обох чоловіків не лише позбавили волі на сім років, а й зобов’язали відшкодувати моральну шкоду представнику неповнолітньої дитини загиблого – з кожного по 250 тисяч гривень. Утім, вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений в апеляційному суді.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую