ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на 25 відсотків перевищений епідемічний поріг захворюваності на грип

Здоров'я 3777
Відмічається збільшення кількості випадків захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції
Відмічається збільшення кількості випадків захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції. Фото: novyny.lviv.ua

Навчальний процес у школах поки не відновлюватимуть.

Впродовж цього тижня у Хмельницькому на грип та ГРВІ захворіло 2798 осіб, з яких 54,4 відсотка - діти до 17 років. Про це повідомляють у Хмельницькому міськрайонному управлінні Головного управління Держсанепідслужби у Хмельницькій області.

За оперативними даними, серед захворілих зареєстровано 25 випадків тяжких гострих респіраторних інфекцій (0,9 відсотка), летальних випадків не зареєстровано.

"Порівнюючи з минулим тижнем, відмічається збільшення кількості випадків захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції (+64 відсотки), а епідемічний поріг перевищений на 25,1 відсотка. Найбільший ріст захворюваності відмічається в групі населення 30-64 роки (+113 відсотків). Найнижчий рівень росту захворюваності відмічається в групі населення 65 років і старше (+14 відсотки), а також дітей до 1 року (+37 відсотків)", - зазначає начальник Хмельницького міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби Олег Балашов.

Як повідомляють у міській раді, аби не допустити значного поширення захворювань на грип та ГРВІ серед населення, у місті не відновлюватимуть навчальний процес до стабілізації епідеміологічної ситуації.

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:44

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую