ye-logo.v1.2

Понад три тисячі осель на Хмельниччині можуть опинитися без газу

Суспільство 2802
Газовики поки що не відключають абонентів без лічильника, даючи їм шанс встановити прилад обліку безкоштовно
Газовики поки що не відключають абонентів без лічильника, даючи їм шанс встановити прилад обліку безкоштовно. Фото: russianlook.com

Найбільше таких у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському

З першого січня завершився етап облаштування лічильниками помешкань з плитою та колонкою.  Згідно законодавства, в тих оселях, в яких немає лічильників, газорозподільна компанія зобов’язана припинити газопостачання. На Хмельниччині з 35,5 тисяч таких квартир, без лічильників залишаються 3 316.

За повідомленням прес-служби ПАТ «Хмельницькгаз», найбільше таких квартир у Хмельницькому – 2 417, Кам’янці-Подільському – 734, Славуті – 47 та Волочиську – 51. «Щоб уникнути відключень від газопостачання, пропонуємо нашим споживачам скористатися останньою можливістю та негайно встановити лічильники, адже прилади є в наявності та наші технічні можливості дозволяють забезпечити облік газу даній категорії споживачів та приступити до виконання третього етапу по забезпеченню обліковими пристроями споживачів з однією плитою, - каже головний інженер «Хмельницькгазу» Олександр Лоб. – Адже, клієнти несуть відповідальність за відмову від встановлення, тому ризикують залишитися без газу, а в разі повторного його підключення оплатити усі витрати та встановлювати лічильник власним коштом».

У ПАТ «Хмельницькгаз» рекомендують споживачам з плитою та колонкою (проточним водонагрівачем), якнайшвидше звернутися в свої газові компанії за місцем проживання та написати заяву встановленого зразка для установки безкоштовного лічильника. Інакше, обіцяють, найближчим часом вимикати оселі від газопостачання.

Коментарі:

Олександр НІКІТІН 23.01.2016 18:26

Дякую за слушне зауваження. Виправив.

Борис Кульбачний 23.01.2016 17:46

Шо вы пишите: ""З першого січня завершився етап облаштування лічильниками помешкань з плитою та колонкою, а тому згідно законодавства газорозподільна компанія зобов’язана припинити їм газопостачання"" То нашо было ставить лічильник если после его установки перекроют газ??? Значит 3 316 квартир будут получать газ, а остальным из 35.5 тис. газ перекроют??? Никитин, ты про что думал когда писал такой бред?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую