ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали студента-заочника, який воював на боці “ДНР”

Кримінал 2489
Студент воював проти Сил АТО
Студент воював проти Сил АТО. Фото: news.online.ua

Працівники СБУ затримали донеччанина, коли він приїхав здавати іспити.

Підтримуючи ідею створення так званої «Новороссии», 23-річний студент-заочник одного із вузів Хмельниччини добровільно вступив до збройного формування самопроголошеної терористичної організації «ДНР». Коли хлопець приїхав з Донецька на сесію, його затримали правоохоронці.

“Днями цей донеччанин, який є студентом за заочно-дистанційною формою навчання, прибув до одного з вузів Хмельниччини для здачі іспитів, де й був затриманий працівниками УСБУ в області. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Хмельницької області.

Як повідомляють у прокуратурі, з травня минулого року донеччанин брав активну участь у виконанні бойових завдань проти сил Антитерористичної операції на Донеччині. Юнак займав там посаду заступника начальника інженерної служби окремої мотострілкової бригади.

Прокуратурою Хмельницької області вже погоджено повідомлення про підозру жителю міста Донецьк у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 258-3 (участь у терористичній організації) КК України, в кримінальному провадженні, яке розслідується слідчим відділом УСБУ в області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую